Om Harritz
På hjørnet af Nørregade og Østergravensgade ved det smukke Sankt Hans torv finder du Hair by Harritz. Det er en hyggelig frisørsalon i centrum af Aalborg. Her oplever du en helt unik, hyggelig og afslappet atmosfære. Her er stille musik i højtaleren og kaffe og te på kanden.

Det gode håndværk betyder alt for mig, og jeg går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for mig at deltage i kurser samt følge med i tidens trend. Jeg sætter god tid af til dig, så der både er tid til at lytte til dine ønsker, give dig gode råd, samt levere et ordentligt stykke arbejde. Det er vigtigt, at du føler dig tryg når du går til frisøren og at du kan slappe af i mine hænder.
Jeg arbejder med produkter fra Organic Hairspa. En produktserie som er fremstillet med økocertificerede ingredienser. En serie til den bevidste forbruger, som nægter at gå på kompromis med stil og effektivitet, blot fordi man tænker økologisk.

Farverne jeg bruger er fra COLOR.ME by KEVIN.MURPHY. En farveserie der leverer højtydende, naturlige flotte resultater. En farvecreme som er beriget med granatæble, aloe vera og honning. Farverne er uden PPD og ammoniak.

Vi tilbyder

Jeg sætter 45 minutter af og behandlingen er inklusiv hårvask, let hovedbundsmassage, klip og styling.
Jeg sætter 30 minutter af til din klipning, som er inklusiv hårvask og let hovedbundsmassage.
Behandlingen kan ikke bookes online, da jeg anbefaler, at du kigger ind, så vi kan få en snak om håret og dine ønsker inden den store dag.
Ønsker du en Glossing som giver dit hår glans, pleje og fylde. Har du behov for en mere dækkende farve, eller ønsker du blot naturlige smukke reflekser.
Hos os farver vi bryn og vipper med holdbar farve, som er tilpasset dine ansigtstræk.
Permanente krøller med skånsom behandling.
#1
#2
#3